Buletin informativ

inregistreaza-te pentru buletin informativ

Inregistrează-te si benefeciezi de noile oferte sau lista de produse actualizată
 • BESTCRAFT-...

  259,00 RON

  BESTCRAFT- EC1509-Ciocan rotopercutor 2600W

  Rotopercutorul  BESTCRAFT EC1509 cu putere mare de 2650W  este echipată cu o mandrină  SDS +, control al vitezei de rotație , precum si un buton care permite functionarea continua.

  Un ambreiaj de siguranță asigură protecție în cazul unei blocări a burghiului.

  Rotopercutor BESTCRAFT EC1509 are mai multe moduri de operare:

  - găurirea fără percuție în lemn, metal, ceramică și material plastic, înșurubare / deșurubare

  - foraj în beton sau piatră

  - Vario-Lock –in această poziție dalta nu se blochează

 • Set de 9 Burghie S4...

  79,00 RON

  Dălți și burghie profesionale, fabricate în conformitate cu cele mai recente tehnologii. Lucrare mai rapidă și mai eficientă datorită spiralei cvadruple S4.

 • Pistol Impact cu...

  358,00 RON

  X-Series KD1766  marca KRAFT & DELE dispozitiv high-end conceput nu numai pentru DIY, ci  de asemenea și pentru profesioniști.Noua tehnologie unică utilizată în producerea acestui dispozitiv a făcut posibilă obținerea unui produs excelent din linia exclusivă X-SERIES .

  Dispozitivul este fabricat din aluminiu și material plastic de înaltă calitate, în mare parte acoperit cu un material din cauciuc HIGH GRIP, garantând o prindere sigură în toate condițiile.

  Linia de produse X-SERIES by KRAFT & DELE este alimentată de baterii reîncărcabile fabricate cu tehnologie litiu-ion (Li-Ion). Această tehnologie a permis acumularea a de două ori mai multă energie decât în ​​cazul bateriilor convenționale NiMH. Nu există nici un efect de memorie (pierderea capacității bateriei).Iluminarea suplimentară LED  vă permite să lucrați în condiții de iluminare scăzută, iar indicatorul de descărcare a bateriei vă informează permanent despre starea dispozitivului

  NOTA: Acest produs este echipat standard cu acumulator de 2000mA si incarcator. Alege din "optiuni alimentare" alta configuratie.

 • Pistol Impact - 2000 W...

  485,00 RON

  Pistolul de inșurubare/deșurubare KRAFT & DELE Model KD1535 este un dispozitiv cu un design modern caracterizat prin durabilitate ridicată, calitate și fiabilitate.

  Utilizarea materialelor durabile, precum și designul ergonomic fac dispozitivul sigur și versatil. Eficiența în timpul desurubării șuruburilor garantează un cuplu ridicat calibrat la 800 Nm. Echilibrul perfect și mânerul acoperit cu material antiderapant sunt responsabile de ergonomie .De remarcat este și HARTED SHOOTING, care nu numai că este rezistent la impact, dar vă permite să atașați în siguranță orice cheie cu dimensiunea patratului de antrenare de 1/2 ".

  În set sunt incluse cheile cu rezistență mare la impact de 17; 19; 21; 22 mm și perii de cărbune de rezervă

  Modelul KD1535 este echipat cu reglaj de cuplu, util pentru strângerea precisă a șuruburilor și un afișaj LCD care indică setarea actuală a puterii.

 • Set de scule...

  416,50 RON

  KD1421 setul pneumatic  Kraft & Dele  conține dispozitive pentru uz casnic și profesional. Dispozitivele pneumatice sunt îndemânoase și ușoare ,și pot fi utilizate pe o scară largă in diferite domenii. Cheile incluse in set au fost fabricate din oțel special crom-vanadiu (CrV). În set mai sunt incluse  o extensie care permite accesul la conexiunile cu șuruburi de la distanță, dălți suplimentare plate, vărfuri abrasive ascuțite si plate pentru șlefuire. Întregul set  este ambalat într-o valiză ergonomică.

 • Rotopercutor 18V...

  260,00 RON

  Rotopercutor cu impact

  Model: KD1770

  Seria: PROSERII

  Viteza de rotație 0-1500 rpm

 • Rotopercutor SDS MAX...

  549,00 RON

  Ropercutor SDS

  Model: KD1694

  Putere: 2800W

  Ambalat intr-o valiza practica

 • Rotopercutor SDS Plus...

  427,00 RON

  Rotopercutor

  Model: KD1693

  Putere: 2400W

  Ambalat in valiza de plastic

 • Rotopercutor SDS +...

  299,00 RON

  Masina de gaurit cu percutie (bormasina)KraftDele 2650W KD1690 are mai multe moduri de funcționare:
  - gaurire fără impact în lemn, metal, ceramică și plastic, înșurubarea / deșurubarea șuruburilor și filetarea
  - gaurire cu percutie în beton sau piatră
  - percutie cu ajutorul daltii si al spitului

 • Set freze pentru beton...

  246,00 RON

  Freze pentru beton marca Kraft & Dele cu denumirea KD10276. Găuri în dimensiuni de la 40 la 125 mm, SDS Plus de montare 110 mm + burghiu de 110 mm. Întregul pachet este ambalat într-o valiză solidă din aluminiu pentru depozitare și transport.

 • Set freze pentru beton...

  219,00 RON

  Freze pentru zidarie marca Kraft Kraft & Dele cu denumirea KD10277. Găuri în dimensiuni de la 30 la 100 mm, montare 2x SDS Plus + burghiu 110 mm. Întregul pachet este ambalat într-o valiză solidă din aluminiu pentru depozitare și transport

 • Set burghie ,freze ,...

  240,00 RON

  Set de 216 de piese

  Include, printre altele, burghie pentru beton, HSS pentru metal, lemn, burghie, freze pentru pereti , Chei TORX și IMBUS, chei  hexagonale.

 • Ciocan rotopercutor...

  378,00 RON

  Ciocan rotopercutor

  Model: KD1692

  Putere: 2300W