Buletin informativ

inregistreaza-te pentru buletin informativ

Inregistrează-te si benefeciezi de noile oferte sau lista de produse actualizată
 • Aparat de șlefuit...

  219,00 RON

  Mașina de șlefuit pneumatică  Kraft & Dele KD1543 este un dispozitiv proiectat pentru șlefuirea suprafețelor plane. Este proiectat pentru uz profesional, funcționarea dispozitivului la 10.000 rpm face ca operațiunea să fie extrem de ușoară. Datorită posibilității de reglare a debitului de aer, puteți  adapta cu ușurință viteza de rotație la nevoile dvs

 • Pistol Pompat Aer...

  29,00 RON

  Pistolul de aer cu manometru este perfect pentru pomparea aerului și controlul presiunii pneurilor. Manometrul are o carcasă de cauciuc. 

 • Pistol Pneumatic cu...

  179,00 RON

  Pistolul pentru inșurubat/deșubat cu percuție  KD1420 Kraft & Dele  este un dispozitiv proiectat pentru lucrări profesionale.Dispozitiv pneumatic la îndemână și ușor, este utilizat pe scară largă în asamblarea și dezasamblarea tuturor conexiunilor filetate.  Cele 10 chei  incluse in set au fost fabricate din oțel special crom-vanadiu (CrV), care oferă rezistența la coroziune, oxidare și abraziune  . Inclusă în set este și o extensie care permite accesul la conexiunile cu șuruburi la distanță. Cheia pneumatică are funcția de rotire în ambele părți dreapta / stânga.

 • Pistol Pneumatic cu...

  289,00 RON

  Pistolul  de insurubare pneumatic cu impact marca Kraft & Dele modelul KD1425 împreună cu întregul set de chei tubulare incluse ,este o unealtă puternică cu un cuplu mare de 1050Nm,care vă va permite să deșurubați cu ușurință chiar și cele mai strânse șuruburi. Fabricat din materiale de cea mai bună calitate este echipat și cu ambreiaj dublu TWIN HAMMER.

  Setul include chei tubulare de dimensiunile: 9, 10, 11, 13, 14, 17, 19, 22, 24, 27 mm din oțel

 • Pistol Pneumatic cu...

  819,00 RON

  Cheia pneumatică KD1426 de la Kraft & Dele este un echipament fiabil și de înaltă calitate.

  Dispozitivul nostru este cel mai eficient și mai solid instrument din clasa sa.

  Proiectată în principal pentru deșurubarea și fixarea șuruburilor de roți ale tuturor tipurilor de autovehicule, se incadreaza perfect atât acasă cât și intr-un atelier de vulcanizare auto.

  Cuplul maxim este de până la 4800 Nm, astfel încât dispozitivul poate deșuruba aproape orice.

   

 • Set de scule...

  416,50 RON

  KD1421 setul pneumatic  Kraft & Dele  conține dispozitive pentru uz casnic și profesional. Dispozitivele pneumatice sunt îndemânoase și ușoare ,și pot fi utilizate pe o scară largă in diferite domenii. Cheile incluse in set au fost fabricate din oțel special crom-vanadiu (CrV). În set mai sunt incluse  o extensie care permite accesul la conexiunile cu șuruburi de la distanță, dălți suplimentare plate, vărfuri abrasive ascuțite si plate pentru șlefuire. Întregul set  este ambalat într-o valiză ergonomică.

 • Compresor aer 50 L ,8...

  629,00 RON

  Compresorul KD401 de 50 litri este un dispozitiv cu multe aplicații care este perfect atât pentru ateliere profesionale, cât și pentru entuziaștii de acasă. KD401 a fost echipat cu un motor cu piston foarte eficient, a cărui putere este de 3,8 CP .Compresorul este ideal pentru utilizarea cu majoritatea dispozitivelor pneumatice - pentru vopsire, curățare sau montaj.

 • Compresor aer 100L 2...

  1.499,00 RON

  Compresorul KD1480 al mărcii poloneze KRAFT & DELE este un dispozitiv de neînlocuit destinat profesioniștilor și entuziaștilor de acasă.

  Compresorul are un motor foarte eficient, cu doua pistoane de 4,1 CP

  Ideal pentru pompare, curățare, suflare, vopsire etc.

  Separator - oprește uleiul și apa în aerul suflat

 • Compresor aer 50 litri...

  1.189,00 RON

  caracteristici:

  - Creșterea puterii motorului

  - Bobina de cupru 

  - Cilindru de fontă

  - Reductor de presiune încorporat

  - Turbină de răcire mare - Funcționare mai silențioasă a compresorului

  - Motor fără perii

  - Roțile solide permit transportul ușor în locul potrivit

 • Compresor de aer cu 2...

  499,00 RON

  Compresorul de aer Kraft & Dele cu denumirea KD1491 este un dispozitiv de compresie a aerului de înaltă calitate, destinat uzului casnic, și in ateliere. Aluminiu-fontă, design dovedit îndeplinește cerințele chiar și celor mai exigenți utilizatori.

  2 pistoane paralele cu diametrul de 55 mm sunt capabile să creeze o presiune de 8 bari la un debit de 300 l / min. Puterea motorului recomandată pentru această pompă este de 1,5 kW / 2 CP. Volanta special profilată acționează ca un ventilator, răcind și îmbunătățind parametrii compresorului.

 • Compresor de aer cu 2...

  699,00 RON

  Compresorul de aer Kraft & Dele cu denumirea KD1493 este un dispozitiv de compresie a aerului de înaltă calitate destinat uzului casnic si nu numai..

  Selecția atentă a materialelor utilizate pentru fabricarea dispozitivului garanteaza durabilitatea dispozitivului. Echipamentul nostru poate suporta chiar și cele mai exigente condiții de lucru.

  Două pistoane paralele cu un diametru de 70 mm sunt capabile să creeze o presiune de 8 bari la un debit de 700 l / min. Puterea motorului recomandată pentru această pompă este de 3 kW / 4 CP.

 • Gresor pneumatic 15L...

  579,00 RON

  Model: KD1444

  Capacitate: 15L

  Presiune: 50: 1

  Capacitate: 0,85 L / min

 • Capsator pneumatic 2...

  190,00 RON

  Capsatorul  multifunctional 2in1 Kraft & Dele KD1427 are o largă aplicare în fiecare casă sau atelier.

  Instrumentul funcționează cu majoritatea dispozitivelor care produc presiune de la 4 la 8 bari. Un cartuș SDS capacitiv setat în unghi drept depoziteaza un număr mare de dispozitive de fixare. (100)

  Când cumparati  în magazinul nostru, cumpărați bunuri direct de la producător!

  Cadou o pereche de ochelari de protectie !!

 • Pompă de vid manuală...

  110,00 RON

  Pompa de vid a mărcii KD10516 include in set  toate accesoriile necesare pentru funcționarea dispozitivului.

  Fabricat din materiale de cea mai buna calitate cu precizie de maestru.

  Kitul vă permite să verificați părțile hidraulice ale autovehiculului. Poate fi utilizat pentru ventilarea sistemelor hidraulice. Echipat cu un manometru integrat de vid.

  Exemple de aplicații: verificarea elementelor acționate în vid (blocarea ușilor, servomotoare etc.), controlul mecanic al motorului, verificarea de pierderi a  sistemului hidraulic de frână și ambreiaj.

 • Cric pneumatic 3T KD399

  979,00 RON

   KD399

  Cric pneumatic 3T

  Intervalul de ridicare: 150-400 mm

  Greutate: 22 kg

 • Cric crocodil...

  1.379,00 RON

  Index: KD369

  Tip: Cric pneumatic

  Producator:Kraft&Dele

 • Compresor aer 3KW 3...

  699,00 RON

  Compresor  aer piston W-0.36 / 8 Marcă poloneză Kraft & Dele., Echipat cu o roată care răcește simultan compresorul și răcitorul de aer lateral. Cilindri din fonta.

 • Compresor aer 3...

  970,00 RON

  Compresor de aer KD1407

  Capacitatea pompei: 900 L / min

  Pompa funcționează cu un motor de putere minim: 7.5KW

  Diametrul cilindrului 90 mm

  Numărul de pistoane: 3

  Presiune maximă: 8 Bar

  Greutate: 40 kg

 • Compresor aer 2...

  730,00 RON

  Compresor aer cu dublu piston V-0.6/8  marca poloneză Kraft & Dele. Lubrifiat cu ulei , echipat cu volanta care răcește simultan compresorul și răcitorul de aer lateral. Cilindri din fonta

 • Cavaleti auto 3T , 2...

  109,00 RON

  Cavaleti  autoturisme

  Capacitate: 3 tone

  Model: KD385