www.cel.ro
Girafa pentru slefuit pereti, cu iluminare LED si sistem de aspirare a prafului, ECDWS17-225

Girafa pentru slefuit pereti, cu iluminare LED si sistem de aspirare a prafului, ECDWS17-225

699,00 RON
cu TVA

INDEX: ECDWS17-225

PRODUCATOR: EUROKRAFT

Cantitate

Date tehnice

Alimentare
230V ~ 50Hz
Putere
1700W
Rotatii
800-1750 rpm
Diametrul discului de șlefuit
225 mm

DESCRIERE:

  • DESIGN COMPACT ȘI ERGONOM
  • CAP MOBIL ARTICULAT
  • REGLARE ROTATII
  • ILUMINARE DE BAZĂ LED
  • MANER TELESCOPIC
  • SISTEM DE EXTRACȚIE A PRAFULUI
  • MATERIALE DURABILE

Slefuitorul articulat fără praf EUROCRAFT ECDWS17 poate fi folosit pentru șlefuirea tencuielii și a straturilor de finisare pe pereți, tavane sau gips-carton. Un motor puternic și eficient va asigura o șlefuire eficientă. Designul compact și ergonomic garantează o lucru confortabil cu dispozitivul. Capul mobil permite operarea comodă a dispozitivului în toate planurile, iar mânerul telescopic permite șlefuirea suprafețelor și tavanelor mai mari.

Lumina de fundal LED situată în jurul capului oferă o vizibilitate mai bună în timpul lucrărilor efectuate și vă permite să detectați inexactitățile. Când lumina suplimentară nu este necesară, o putem opri cu un întrerupător ermetic.

Polizorul este echipat cu un maner ergonomic, acoperit cu material antiderapant, in care putem gasi si un comutator usor accesibil si control al vitezei, care iti permite sa alegi parametrii de slefuit in functie de nevoile tale.

Fixarea discurilor de șlefuit cu Velcro garantează o înlocuire rapidă, reducând întreruperile la minimum necesar. Setul include 6 bucăți de discuri de șlefuit cu diametrul de 225 mm și granulatii de diferite dimensiuni: 80, 100, 120, 150, 180, 240.

Lucrul cu dispozitivul este fără praf - praful generat în timpul măcinarii este aspirat automat de un furtun flexibil care poate fi conectat direct la un aspirator industrial. Putem folosi si sacul inclus in set pentru a colecta praful.

Arborele telescopic, retractabil din aluminiu al polizorului, cu un mâner suplimentar, permite utilizarea acestuia la diferite înălțimi.

Fragmentul detașabil al scutului facilitează lucrul la șlefuirea colțurilor. 

Mânerul pliabil al polizorului facilitează semnificativ transportul și depozitarea.

ECDWS17-225

S-ar putea sa-ti placa

aparate de sudura
poti beneficia  de transport gratuit