www.cel.ro
Aparat de sudura tip invertor ,IGBT ,330A ,KD1857

Aparat de sudura tip invertor ,IGBT ,330A ,KD1857

349,00 RON
cu TVA

INDEX:KD1857

Producator:Kraft&Dele

Cantitate

                              PARAMETRI TEHNICI  PRODUS

Marcă: KRAFT & DELE
Model: KD1857
Tip de dispozitiv: Sudor invertor IGBT
Tensiune: 230V / 50-60Hz
Curentul de intrare: 6980W
 Curent de ieșire: 20-330A
Tensiune nominală de ieșire: 29,2V
Ciclul de lucru: 60%
Factor de putere: 0,93 / td>
Clasa de izolație: B
Nivelul de securitate: IP21S
Greutate: 5 kg
dimensiuni: 440 x 230 x 295mm

DESCRIEREA PRODUSULUI

 KD1857 este un dispozitiv universal utilizat pentru sudarea oțelului inoxidabil, a oțelului aliaj, a oțelului carbon, a cuprului și a altor metale neferoase. Se pot utiliza diverse tipuri de electrozi acizi, bazici și celulozici.

Un invertor performant oferă un arc electric permanent. O sursă de energie electrică realizată dintr-un redresor IGBT de înaltă eficiență (o continuare mai nouă a tehnologiei MOSFET), asigurând greutatea redusă a dispozitivului și fiabilitatea ridicată.

Dimensiuni exterioare foarte mici și o greutate redusă de aproximativ 5 kg,  este unic în această clasă de dispozitive. Acest lucru permite sudorului să lucreze liber în toate condițiile și în orice poziție. Combinația optimă între dimensiune, greutate și calitate a sudurii, acest dispozitiv este unul fără egal.

Datorită posibilității de alimentare de la rețea sau de la un generator, dispozitivele sunt ideale pentru munca pe teren, chiar și cu cabluri de alimentare lungi. Designul ușor și compact face ca dispozitivul să fie extrem de mobil și vă permite să lucrați în locuri extrem de greu accesibile. Puteți lua cu dvs. toate echipamentele necesare cu o singură mână.

KD1857

S-ar putea sa-ti placa

aparate de sudura
poti beneficia  de transport gratuit