www.cel.ro
Feon electric industrial 2000W HG210

Feon electric industrial 2000W HG210

129,00 RON
cu TVA

INDEX: HG210

Producator: EUROCRAFT

Cantitate

Date tehnice

alimentare - 230V ~ 50Hz
putere - 2000W
Controlul temperaturii - 2 trepte (350 ° / 550 °)

Informații despre produs:

Un instrument pentru îndepărtarea vopselelor și lacurilor, modelarea cu aer cald ,de asemenea potrivit pentru lipire și sudare. Mânerul ergonomic, moale și dimensiunile mici fac munca mult mai ușoară. Un avantaj suplimentar al dispozitivului este controlul temperaturii în două etape , ceea ce face ca dispozitivul să fie și mai versatil ..


• Îndepărtarea vopselelor și lacurilor vechi
 Datorită fluxului de aer cald, facilitează eliminarea straturilor groase de vopsea de ulei și rășină de la uși, ferestre, podele, panouri, mobilier etc.
• Lipire
Pistolul permite lipirea cu un aliaj de staniu (60% Sn 40% Pb) sau o lipit special cu un punct de topire de 400 ºC, de exemplu, conducte de cupru, conducte de apă, suporturi metalice, etc. puteți limita suprafața încălzită.
• Sudura
De asemenea, este posibilă sudarea pieselor din plastic cu utilizarea benzilor de sudare atunci când reparați diverse tipuri de produse din plastic. Cu toate acestea, este recomandat să încredințezi astfel de activități specialiștilor.
• Uscare
 Permite, de asemenea, uscarea rapidă a liantilor și a materialelor de umplere a corpului, uscarea probelor de vopsea, construcția îmbinărilor înainte de a pune materiale izolatoare fonice, uscarea îmbinărilor și golurilor în construcția bărcilor, uscarea chitului din poliester.

HG210

S-ar putea sa-ti placa

aparate de sudura
poti beneficia  de transport gratuit