www.cel.ro
Cheie multiplicator forta pentru roti camioane 7800Nm XT002

Cheie multiplicator forta pentru roti camioane 7800Nm XT002

239,00 RON
cu TVA

INDEX: XT002

Producator: Titan

Cantitate

Date tehnice

Cuplul, max. - 7800 Nm
Raport transmisie - 1:78
Dimensiune chei incluse - 32 / 33mm

Informații despre produs:

Cheia cu angrenaje de multiplicare a fortei  este un instrument indispensabil pentru întreținerea  mașinilor, vehiculelor și a altor echipamente industriale. Cheia are o carcasă extrem de puternică, turnată din fontă, de aceea este recomandată pentru lucrări sub sarcini mari. Calitatea turnării este controlată în timpul producției, datorită căreia operatorul are siguranță și o garanție că dispozitivul nu se va descompune sub sarcină. Cheia se folosește pentru a desface sau strânge șuruburile roților pe diverse vehicule și mașini.

 Un raport de transmisie de 1:78 face ca rotirea manivelei să fie extrem de ușoară și nu necesită multă forță,  Este un instrument ușor de utilizat, care funcționează excelent acolo unde nu putem conecta o cheie pneumatică.

Setul include două tubulare din oțel CRV extrem de rezistent Acest design garantează fiabilitatea chiar și sub sarcini enorme.
Kitul include și o manivela cu raport  1: 1 care vă permite să deșurubați rapid șurubul desfăcut anterior. Întregul set este livrat într-o cutie de plastic .

XT002

S-ar putea sa-ti placa

aparate de sudura
poti beneficia  de transport gratuit