www.cel.ro
Compresor de aer , rezervor 100l , 230V , 2.8kW , ulei inclus , LXC100

Compresor de aer , rezervor 100l , 230V , 2.8kW , ulei inclus , LXC100

1.799,00 RON
cu TVA

IINDEX:LXC100

Producator: LEX

Cantitate

Date tehnice:


Alimentare - 230V ~ 50Hz
Putere - 2,8 kW
Rotatii compresor - 1050 rpm
Capacitatea rezervorului - 100l
Presiune de lucru - 8 bar
Performanţa - 480 l / min
Revoluții motor - 2850 rpm

Informații despre produs:

 Compresorul LXC100 este  echipat cu un compresor cu 2 pistoane de tip V, ceea ce permite obținerea o capacitate de  480L/ min .

Cilindrii din fontă instalați în compresor  asigura o durată lungă de viață  și  o răcire eficientă a compresorului.

Carcasa unității compresoare  este, de asemenea, fabricată din fontă durabilă, caracterizată printr-o rezistență ridicată  la deteriorarea mecanică  și o  capacitate foarte bună de a disipa căldura în mediu.

Motorul dispozitivului are o putere maximă de  2,8 kW și o viteză de 2850 rpm Datorită raportului adecvat, compresorul funcționează la o viteză redusă de 1050 rpm, ceea ce îi mărește durata de viață și reduce încălzirea sistemului. Motorul este echipat cu protecție termică împotriva supraîncărcării.

Compresorul are un reductor de presiune montat  cu două cuplaje rapide și două manometre.  Comutatorul de presiune aplicat permite reglarea ușoară a pornirii compresorului în funcție de presiunea la ieșiri și  funcționarea în regim automat. Reglarea se face prin strângerea sau deșurubarea unei piulițe, făcându-l rapid, intuitiv și simplu. Compresorul se oprește automat când presiunea atinge  8 BAR.

Compresorul este echipat cu  roți și mânere metalice O astfel de instrumentare facilitează în mod semnificativ mișcarea dispozitivului și poziționarea corectă a acestuia la locul de muncă.

Veți primi GRATUIT ulei de compresor 

LXC100

S-ar putea sa-ti placa

aparate de sudura
poti beneficia  de transport gratuit