www.cel.ro
Compresor aer cu ulei 150L 3.8kW 230V LXC150

Compresor aer cu ulei 150L 3.8kW 230V LXC150

2.299,00 RON
cu TVA

INDEX: LXC150

Producator: LEX

Cantitate
produs in STOC FURNIZOR . Va rugam sa ne contactati pentru comanda.


Date tehnice:

Alimentare - 230V ~ 50Hz
Putere - 3,8 kW
rotatii - 2850rpm
Capacitatea rezervorului - 150l
Presiune - 8 bari
Performanţă - 660 l / min

Compresor  echipat cu un rezervor de 150l. Rezervorul este echipat cu roți și mânere din metal. Un astfel de echipament facilitează în mod semnificativ mișcarea dispozitivului și plasarea corespunzătoare a acestuia la locul de muncă. 


Produsul utilizează un compresor cu doi cilindri într - un sistem V . Acest lucru înseamnă că dispozitivul are un compresor echipat cu doua pistoane, fiecare într-un cilindru separat în sistemul V. Această soluție vă permite să obțineți eficiență maximă de la un compresor relativ mic. Compresorul are cilindrii din fontă asigurând o viață lungă și o răcire eficientă .Carcasa compresorului a fost turnată din fontă extrem de durabilă, caracterizată prin rezistență ridicată la deteriorarea mecanică și capacitate foarte bună de a disipa căldura în mediu.


Motorul dispozitivului are o putere maximă de 3,8kW și rotații de 2850 rpm . Datorită raportului adecvat, compresorul funcționează la viteze mici de 1100 rpm, ceea ce crește durata de funcționare și încălzirea limitată a sistemului. Motorul este echipat cu protecție termică pentru a-l proteja împotriva supraîncărcării.


Compresorul are un reductor de presiune prevăzut cu două cuplaje rapide și două manometre. Comutatorul de presiune utilizat permite reglarea ușoară a momentului de activare a compresorului, în funcție de presiunea la ieșiri   Compresorul se oprește automat când ajunge la 8 BAR.
 Utilizarea lagărelor mari și durabile pe arborele cotit evită defecțiuni neașteptate și asigură o durată de viață lungă a întregii structuri. 

LXC150

S-ar putea sa-ti placa

aparate de sudura
poti beneficia  de transport gratuit