www.cel.ro
Compresor aer ,300L , 400 V , ALC300

Compresor aer ,300L , 400 V , ALC300

4.500,00 RON
cu TVA

INDEX:ALC300

Producator : Al-FA

Cantitate

Date tehnice:

Alimentare - 400V ~ 50Hz
Putere - 9,5kW
Viteza maximă de rotație - 860 rpm
Capacitatea rezervorului - 300l
Presiune de lucru - 12.5Bar
Eficienţă - 1100l / min
Rotatii - 2850 rpm

Informații despre produs:

 Compresorul ALC-300-3 este echipat cu un compresor cu 3 pistoane, care permite  a realiza o capacitate de 1100l / min .

Compresorul este  echipat cu cilindri din fonta  asigurând o durată lungă de viață  și  răcirea eficientă a compresorului.

Carcasa unității compresoare  este, de asemenea, fabricată din fontă , caracterizată printr-o rezistență ridicată  la deteriorarea mecanică  și o  capacitate foarte bună de a disipa căldura în mediu.

Motorul dispozitivului are o putere maximă de 9,5 kW și o viteză de 2850 rpm Datorită raportului adecvat, compresorul funcționează la o viteză redusă de 1200 rpm, ceea ce îi mărește durata de viață și reduce încălzirea sistemului. Motorul este echipat cu protecție termică împotriva supraîncărcării.

Funcționarea silențioasă și fără probleme  este asigurată și de transmisia de acționare, care este realizată de  o curea trapezoidală care  conectează motorul cu unitatea compresorului.

Compresorul are un reductor de presiune montat  cu două cuplaje rapide și un manometru.  Presostatul aplicat permite reglarea ușoară a momentului de activare a compresorului în funcție de presiunea la ieșiri și pentru funcționarea  automată. Reglarea se face prin strângerea sau deșurubarea unei piulițe, făcându-l rapid, intuitiv și simplu. Compresorul se oprește automat după atingerea presiunii de 12,5BAR.

Compresorul oferit are, de asemenea,  o ieșire reglabilă suplimentară pentru doi conectori cu manometru.

ALC300

S-ar putea sa-ti placa

aparate de sudura
poti beneficia  de transport gratuit