www.cel.ro
Compresor aer , 2.8 kW , capacitate rezervor 24l ,ALAC25

Compresor aer , 2.8 kW , capacitate rezervor 24l ,ALAC25

479,00 RON
cu TVA

INDEX:ALAC25

Producator:AL-FA

Cantitate

DATE TEHNICE:

 • Puterea motorului - 2.8kW / 3.75CP
 • Rotatii - 2850 / min
 • Capacitate efectivă - 210L / min
 • Capacitate rezervor - 24L
 • Presiunea maximă de ieșire - 8 bari
 • Greutate netă - 20 kg

  Performanță și fiabilitate

  Compresor eficient

  Un compresor cu un singur piston asigură o presiune de 8 bari în rezervor și o capacitate efectivă de 210L / min. Compresorul este acționat de un motor electric cu o capacitate de 2,8 kW / 3,75 CP .

  Design de încredere

  Cilindrul masiv al compresorului este realizat din fontă, ceea ce asigură un grad ridicat de fiabilitate. Masa mare a cilindrului disipează în mod corespunzător căldura, astfel încât compresorul să nu se supraîncălzească în timpul funcționării.

  Toate cablurile de alimentare sunt realizate din cupru, ceea ce asigură o disipare adecvată a căldurii.

  Utilizare versatilă și siguranță

  Compresorul AL-FA este un dispozitiv conceput pentru vopsire (elemente / suprafețe mai mici), suflare, pompare, curățare și activități similare. Avantajele  compresoarelor noastre sunt costuri de operare reduse, multitasking, precizie 

  Regulator de presiune

  Dispozitivul are 2 ieșiri pe conectorii rapizi standardizați „EURO”, una dintre ieșiri este reglată prin intermediul unui regulator integrat, care arată presiunea de lucru pe manometru. A doua ieșire oferă presiune completă din rezervor, apoi manometrul arată presiunea curentă din rezervor.

  Supapă de siguranță și presostat

  Presostatul este setat la o presiune maximă de 8 bari , când presiunea din rezervor atinge această valoare, compresorul se oprește și se pornește din nou când presiunea din rezervor scade sub 6 bari.

  Siguranța în caz de defecțiune / blocare a presostatului este asigurată de o supapă de siguranță certificată. Care va funcționa în cazul depășirii valorii sigure a presiunii din rezervor, scăderea excesului, dacă este necesar.

ALAC25

S-ar putea sa-ti placa

aparate de sudura
poti beneficia  de transport gratuit