www.cel.ro
Masina debitat metale , 4000W ,400V , 3G400

Masina debitat metale , 4000W ,400V , 3G400

1.099,00 RON
cu TVA

INDEX:3G400

Producator:LEX

Cantitate

Date tehnice:

Alimentare - 400V ~ 50Hz
Putere - 4000W
Rotatii motor - 2800 rpm
Dimensiune disc - 400 x 3 x 32mm
Rotatii disc - 2280 rpm
Plaja de tăiere la unghi - 0-45º

Informații despre produs:

Un tăietor de metal eficient și practic va fi perfect pentru munca în gospodărie, atelier, garaj, precum și pentru lucrări mai grele sub sarcină. Este ideal pentru tăierea diferitelor tipuri de materiale precum fier, aluminiu, cupru, fontă, metal solid, aliaje ,țevi de oțel, și multe altele.

Inima tăietorului este un motor extrem de eficient , cu o putere maximă de 4000W . Motorul își transmite puterea prin intermediul a 2 curele trapezoidale direct către ax și discul montat pe acesta, făcând dispozitivul puternic și precis. Un avantaj suplimentar al unui astfel de design este operarea foarte silențioasă și întreținerea ușoară a dispozitivului în cazul uzurii curelelor trapezoidale.

 Mașina funcționează cu discuri de diferite tipuri cu un diametru maxim de 400 mm și o gaură de montare de 25,4 mm. Mașina se caracterizează prin operare ușoară, design compact și eficiență maximă.

Siguranța muncii este asigurată de un set de capace și de un comutator sigur și fiabil. Mașina are un menghina la bază care vă permite să mentineti materialul tăiat în siguranță și la unghiul ales. Este echipat cu roți , datorită cărora dispozitivul este ușor de transportat .

Un avantaj suplimentar este materialul din care a fost realizată baza - întreaga bază este realizată din tablă groasă de oțel acoperită cu un strat protector negru. Această soluție face baza complet rezistentă la deteriorări mecanice, inclusiv la impacturi. Tabla de oțel este complet rezistentă la solicitări și impacturi punctiforme spre deosebire de cele realizate din fonta. Modelul oferă o răcire îmbunătățită a motorului, orificii de aerisire mai mari, capace metalice și un mâner metalic echipat cu un strat de cauciuc antiderapant. Această soluție oferă o prindere și o siguranță sigure. 

3G400

S-ar putea sa-ti placa

aparate de sudura
poti beneficia  de transport gratuit