www.cel.ro
Masina electrica pentru taiat gresie , 1500W , diametru disc 180mm ,ECSM15

Masina electrica pentru taiat gresie , 1500W , diametru disc 180mm ,ECSM15

349,00 RON
cu TVA

INDEX:ECSM15

Producator:EUROCRAFT

Cantitate

Date tehnice:

Alimentare - 230V ~ 50Hz
Putere - 1500W
Rotatii - 2950 rpm
Dimensiunile discului - 180mm
Dimensiunile mesei de lucru - 395mm x 385mm

Informații despre produs:

Tăietorul pentru țiglă, glazură, gresie, teracotă etc. este un dispozitiv practic pentru tăierea precisă a acestor materiale. O lamă mare și un motor puternic asigură confortul și viteza de lucru și garantează tăierea în condiții de siguranță, fără a deteriora materialul. Datorită designului dispozitivului, puteți tăia plăcile standard, la unghi (plat), precum și în „diamante”. Masa de lucru este realizată din materiale de înaltă calitate, rezistente la abraziune și deteriorare și asigură o mișcare lină a materialului pe masa de lucru.

Cutterul este ușor de transportat și ușor de utilizat. Utilizarea unui recipient de apă permite, în afară de tăierea uscată, și tăierea umedă, care este extrem de confortabilă și chiar necesară pentru unele materiale.

Dispozitivul își va găsi aplicația nu numai pentru lucrări mici la domiciliu, ci și pentru șantiere de construcții și renovări mari. Construcția tăietorului permite, de asemenea, o schimbare foarte rapidă a lamei și adaptarea dispozitivului la tăierea altor materiale.

ECSM15

S-ar putea sa-ti placa

aparate de sudura
poti beneficia  de transport gratuit