www.cel.ro
Masina de taiat gresie 1500W, ALTC18

Masina de taiat gresie 1500W, ALTC18

375,00 RON
cu TVA

INDEX: ALTC18

PRODUCATOR: AL-FA

Cantitate

Date tehnice

Alimentare
230V ~ 50Hz
Putere
1500W
Rotatii
2950 rpm
Dimensiunile scutului
180 mm
Dimensiunile mesei de lucru
395 mm x 385 mm

Descriere:

  • motor puternic eficient
  • dimensiuni mici
  • structura stabila
  • blat din otel inoxidabil
  • posibilitate de tăiere uscată și umedă
  • disc diamant de precizie cu diametrul de 180 mm

Freza pentru gresie, teracota, etc este un dispozitiv practic pentru taierea precisa a multor materiale. O lamă mare și un motor puternic asigură confortul și viteza de lucru și garantează o tăiere sigură, fără a deteriora materialul. Datorită designului dispozitivului, puteți tăia plăci în mod standard, în unghi (plat), și, de asemenea, în forme „diamant”.

Masa de lucru este realizată din materiale de înaltă calitate rezistente la abraziune și deteriorare și asigură o mișcare lină a materialului pe masa de lucru.

Cutterul este ușor de transportat și ușor de utilizat. Datorita motorului puternic, se preteaza si pentru taierea panourilor, lemnului, etc. Folosirea unui recipient de apa permite, pe langa taierea uscata, si taierea umeda, ceea ce este extrem de confortabil si chiar necesar pentru unele materiale.

Dispozitivul își va găsi utilitatea nu numai pentru lucrări mici la domiciliu, ci și pentru șantiere și renovări mari. Construcția tăietorului permite, de asemenea, o schimbare foarte rapidă a lamei și adaptarea dispozitivului la tăierea altor materiale.

Aparatul este adaptat la discuri standard cu un diametru al orificiului de montare de 22,2 mm. Datorită acestei soluții, puteți instala cu ușurință practic orice disc disponibil pe piață în dispozitivul dvs.

ALTC18

S-ar putea sa-ti placa

aparate de sudura
poti beneficia  de transport gratuit