www.cel.ro
CIOCAN DEMOLATOR 55J LXRH29

CIOCAN DEMOLATOR 55J LXRH29

999,00 RON
cu TVA

Energie de percutie: 55J

Putere: 2900W

Cantitate
produs in STOC FURNIZOR . Va rugam sa ne contactati pentru comanda.


Date tehnice

alimentare - 230V ~ 50Hz
putere - 2900W
accelerarea/minut - 1550
energia unui singur curs - 55J

Informații despre produs:

Ciocanul de demolare LXRH29 de la LEX este un dispozitiv necesar pentru demolarea tuturor tipurilor de construcții, lucrări de renovare și forjarea suprafețelor dure. Rezistența la impact foarte mare și puterea ridicată fac ca dispozitivul să fie fiabil și, în același timp, extrem de eficient. Ciocanul folosește un mâner suplimentar aproape de centrul dispozitivului, ceea ce duce la o manevrare ușoară și precisă.

Comutatorul mare de pe mânerul principal are o încuietoare și este extrem de la îndemână. Ciocanul a fost echipat cu un sistem anti-vibrații. Această soluție reduce semnificativ vibrațiile transmise mâinilor operatorului.

Carcasa solidă este confecționată din metal, mânerul este confecționat din plastic cu o rezistență crescută la deteriorarea mecanică și la uzură si adaptat la greutatea dispozitivului, garantând în același timp comoditatea si rezistenta.

Un avantaj suplimentar este că mânerul este acoperit cu cauciuc antiderapant, asigurând o prindere fermă. Cablul de alimentare gros a fost acoperit cu cauciuc elastic, datorită căruia nu se încurcă și este rezistent la deteriorare. 

Întregul dispozitiv și accesoriile sunt livrate într-o carcasă de plastic rezistentă echipată cu roți și elemente de fixare din metal în 3 puncte. Valiza este un avantaj suplimentar al dispozitivului, deoarece permite transportul ușor și sigur al ciocanului și este excelent ca organizator pentru accesorii.

LXRH29

S-ar putea sa-ti placa

aparate de sudura
poti beneficia  de transport gratuit