www.cel.ro
Masina ascutit lanturi drujba , 800W ,LXCG800

Masina ascutit lanturi drujba , 800W ,LXCG800

399,00 RON
cu TVA

INDEX:LXCG800 

Producator:LEX

Cantitate

Date tehnice:

Alimentare - 230V ~ 50Hz
Putere - 800W
Rotatii - 3000 rpm
Diametrul orificiului de montare - 22,2 mm
Dimensiuni disc - 145mm

Informații despre produs:

Ascuțitorul electric pentru lanț este un dispozitiv extrem de util oriunde se folosesc ferăstraie electrice sau pe benzină. 

Ascuțitorul este echipat cu un motor cu inducție extrem de puternic și durabil , cu o putere de 800W . Datorită acestei soluții, motorul nu necesită întreținere .. Puterea mare permite ascuțirea chiar și a lanțurilor din materiale dure.

Datorită utilizării unei roți abrazive speciale cu un diametru de 145 mm, poate fi utilizată pentru ascuțirea oricărui tip de lanț utilizat în ferăstraie pe benzină și electrice, indiferent de putere, pasul lanțului sau de producătorul fierăstrăului. Ascuțitorul este, prin urmare, extrem de versatil și poate fi folosit de cei mai pretențioși utilizatori  precum și de persoanele neexperimentate sau cei care își încep aventura cu acest tip de dispozitiv. 

Echipat cu o reglare lină a tensiunii lanțului și utilizarea reglării unghiului de ascuțire cu o scală precisă vă permite să ascuțiți fiecare verigă într-o manieră repetabilă, fără a fi nevoie de tensiune excesivă.

Ascuțitorul este echipat cu un menghină înclinat și rotativa cu unghi de ascuțire reglabil (unghi de rotație 35 de grade) și un limitator de adâncime  care permit ascuțirea lanțului într-un mod foarte precis. Un avantaj suplimentar al dispozitivului este amplasarea unei surse de lumină puternice în carcasa motorului, care luminează locul de muncă,.

Întregul corp al dispozitivului este fabricat din aluminiu, datorită căruia dispozitivul de ascuțit are o structură rigidă, compactă și o rezistență ridicată la deteriorarea mecanică și la uzură.

LXCG800

S-ar putea sa-ti placa

aparate de sudura
poti beneficia  de transport gratuit