www.cel.ro
Pulverizator pentru gradini cu motor termic  2.13CP , 17L , KP8621

Pulverizator pentru gradini cu motor termic 2.13CP , 17L , KP8621

639,00 RON
cu TVA

INDEX:KP8621

Producator:BASS

Cantitate

DATE TEHNICE


Capacitate: 14l
Putere: 2.13CP
Eficiență: 7.500 rpm
Distanța de stropire: 11m
Eficiență: 3l / min
Eficiență: 3.7kg / min
Greutate: 10kg
Dimensiuni: 530x440x760mm

AVANTAJE

 

Pulverizarea rapidă și eficienta a plantelor de grădină! Pulverizatorul de grădină este un dispozitiv  versatil, extrem de eficient, care vă va permite să aveți grijă de plante.  Echipamentul extins al țevilor de suflare vă permite să transformati pulverizatorul într-o suflantă de frunze pentru a utiliza capacitățile pulverizatorului pe tot parcursul anului.

 

Manoperă de înaltă calitate, lucru precis, efect maxim! Rezervorul spațios de pulverizare permite o muncă eficientă. Componenta principală este o pompă cu piston cu acțiune dublă. Este compact, ușor de utilizat și de întreținut. Carcasa robustă și durabilă este ușor de curățat. Controlul vitezei vă permite să ajustați parametrii la lucrările efectuate. 

 

Confort de utilizare!  Forma de rucsac a pulverizatorului permite nu numai transportul foarte ușor, ci și folosirea acestuia confortabil. 

 

Siguranță mai presus de toate! Pulverizatorul este echipat cu o instalație antistatică care protejează împotriva descărcărilor cauzate de substanțele chimice pulverizate. Protecția împotriva temperaturilor ridicate asigură siguranța în timpul funcționării.

KP8621

S-ar putea sa-ti placa

aparate de sudura
poti beneficia  de transport gratuit