www.cel.ro
Masina electrica de tuns iarba, 2250W, LXLM2250

Masina electrica de tuns iarba, 2250W, LXLM2250

424,00 RON
cu TVA

INDEX:LXLM2250

PRODUCATOR: LEX

Cantitate
produs in STOC FURNIZOR . Va rugam sa ne contactati pentru comanda.


Date tehnice

Alimentare
230V ~ 50Hz
Putere
2250W
Numar de rotatii
3500 rpm
Lățimea de tăiere
32 cm
Capacitate coș
30l
Ajustarea înălțimii
3 pozitii (25-60mm)

Mașina de tuns iarba marca LEX este un dispozitiv care poate fi folosit atât în ​​grădini mici, cât și în alocații mai mari. Inima dispozitivului este un motor cu perii de mare putere, care funcționează perfect chiar și sub sarcini grele. Motorul folosit la mașina de tuns iarbă are perii de cărbune care necesită înlocuire periodică atunci când sunt uzate.

Carcasa dispozitivului și roțile sunt din plastic cu rezistență sporită la deteriorări mecanice și uzură. Datorită acestui design, dispozitivul este rezistent la condițiile în care va funcționa cu loviri neasteptate de pietre și de gard etc.

Întregul este completat de o lamă de tăiere întărită care poate face față cu ușurință chiar și la iarba și buruienile înalte și o ajustare în 3 trepte a înălțimii de tăiere.

Coșul spațios este realizat dintr-o țesătură sintetică rezistentă pe cadru. Utilizarea unui coș din țesătură sintetică în mașina de tuns iarbă înseamnă că aceasta nu va fi niciodată supusă deteriorării mecanice, spre deosebire de omologul său din plastic. În plus, o astfel de soluție facilitează semnificativ turnarea materialului cosit din coș și depozitarea acestuia.

Siguranța utilizării a fost asigurată prin utilizarea unui comutator modern. La eliberarea manetei, nu este posibilă pornirea accidentală a dispozitivului fără a apăsa mai întâi butonul. Mânerul mașinii de tuns iarbă este fabricat din metal cu un strat de protecție negru.

LXLM2250

S-ar putea sa-ti placa

aparate de sudura
poti beneficia  de transport gratuit