www.cel.ro
Incalzitor aer cu motorina cu ardere indirecta KD11714

Incalzitor aer cu motorina cu ardere indirecta KD11714

2.799,00 RON
cu TVA

 KD11714

Încălzitor cu gaze de ardere

Combustibil: motorină 

Acoperire: 780 m³ / h

Cantitate
produs in STOC FURNIZOR . Va rugam sa ne contactati pentru comanda.


PARAMETRI TEHNICI  PRODUS

Brand: KRAFT & DELE
model: KD11714
tip: încălzitor 
putere: 35 kW
Rezervorul de combustibil: 56 L.
Sursa de alimentare: 230V, 50Hz
Consumul de combustibil: 2,4 kg / h
Flux de aer cald: 780 m³ / h
dimensiuni: 1110 x 490 x 750 mm
Greutate: 34,4 kg

Încălzitor de la Kraft & Dele, model KD11714 , 35 KW, alimentat cu motorină . Încălzitorul are controlul temperaturii și un afișaj digital, datorită căruia puteți seta cu ușurință temperatura ambientală prevăzută. Încălzitorul funcționează automat în funcție de setarea temperaturii.

Încălzitoarele de la marca poloneză Kraft & Dele sunt unul dintre cele mai bune dispozitive de pe piață în segmentul lor de preț. Performanța ridicată a acestora cu economii maxime de combustibil este asigurată de o cameră de ardere special concepută.

Aceste dispozitive sunt utilizate pe scară largă în construcții, depozite, zootehnie, case, case de vară și oriunde este asigurată o ventilație adecvată.


Este un dispozitiv sigur și durabil, ușor de utilizat. Modelul oferit are un coș de fum, datorită căruia putem aerisi în siguranță gazul de evacuare în afara camerei. Ne oferă posibilitatea de a folosi chiar și în clădiri închise.

Încălzitorul KD11714 are un schimbător, adică combustibilul este ars într-o cameră de ardere închisă, iar aerul este încălzit printr-un schimbător de căldură. Rezultatul acestei soluții este separarea gazelor de eșapament de aerul încălzit.

KD11714

S-ar putea sa-ti placa

aparate de sudura
poti beneficia  de transport gratuit