www.cel.ro
Masina de gaurit verticala pentru banc 1600W ,MXDP-16-1

Masina de gaurit verticala pentru banc 1600W ,MXDP-16-1

599,00 RON
cu TVA

INDEX:MXDP-16-1

Producator: MAX

Cantitate

Date tehnice:

Alimentare - 230V ~ 50Hz
Putere - 1600W
Rotatii - 500-2500 rpm
mandrina - până la 16mm
Controlul vitezei - 5 etape
Dimensiunile piciorului - 290x190mm

Informații despre produs:

 MXDP-16-1  este un dispozitiv care va fi perfect pentru lucrări de găurire și frezare în garajele noastre de acasă, precum și în ateliere . Datorită găurilor speciale din baza dispozitivului, îl putem atașa la sol și putem asigura stabilitatea întregii structuri.

Întregul lucru este  realizat din metal rezistent la deteriorări , iar carcasa motorului, cutia superioară, masa și baza sunt acoperite cu   un strat protector suplimentar  în negru și roșu.

Motorul electric de 1600 W care acționează capul burghiului garantează confortul și stabilitatea muncii, precum și forarea precisă și rapidă. Acționarea este transferată de la motor la capetele burghiului printr-o curea trapezoidală plasată într-o cutie metalică în partea superioară a dispozitivului. Designul dispozitivului permite setarea precisă a adâncimii de găurire cu o singură mișcare a mâinii.

Bormasina de banc este echipata cu un  control al vitezei în 5 pași , care facilitează semnificativ reglarea dispozitivului pentru găurirea în diverse materiale, de la metal, lemn, oțel, la materiale plastice și alte tipuri de materiale. Una dintre cele cinci viteze de rotație este selectată prin deplasarea curelei pe scripete, care poate fi găsită după ridicarea capacului superior.

Mandrina de găurire vă permite să montați un burghiu cu un diametru  de la 3 mm la 16 mm.

Are o reglare lină a înălțimii mesei și posibilitatea rotirii sale . Masa se inclina lateral de la 0 la 40 ° pe ambele părți. Lucrul în siguranță cu dispozitivul este asigurat de o serie de protecții, cum ar fi comutatorul și protecția comutatorului, precum și protecția împotriva deschiderii accidentale a capacului în timpul funcționării și a unui întrerupător automat de suprasarcină.

Întreaga structură a dispozitivului se bazează pe o coloană lungă de 400 mm și un picior de montaj cu dimensiuni de 290 x 190 mm . Datorită unor astfel de soluții, dispozitivul este extrem de versatil și, în același timp, stabil. O menghină solidă și durabilă  permite menținerea materialului într-o poziție stabilă în timpul lucrului.

MXDP-16-1

S-ar putea sa-ti placa

aparate de sudura
poti beneficia  de transport gratuit