www.cel.ro
Masina de slefuit rigips 1500W KD1548

Masina de slefuit rigips 1500W KD1548

367,00 RON
cu TVA

Aparat de slefuit  gips  cu iluminare  LED

Simbol: KD1548

Diametrul buretele abraziv:  180 mm

Diametru șmirghel: Ø 190 mm

Cantitate

DATE TEHNICE:

Marca: KRAFT & DELE

Model: KD1548

Alimentare: 230V / 50Hz

Putere: 1500W

Rotație fara sarcina: 1200-2300rpm

Diametrul buretelui abraziv: 180 mm

Diametru șmirghel: 190mm

Clasa de protecție: II

Dispozitivul este proiectat pentru șlefuirea ipsosului și tencuieli de ghips. Mânerul scurt și mânerul suplimentar permit o utilizare precisă.

Modul de acționare de la motor este facut  prin transmisie , fără medierea cablurilor inutile. Este un design simplu, solid și compact.

Mașina de șlefuit este echipată cu un sistem de aspirare a prafului adaptat să funcționeze cu un aspirator industrial , echipat cu un sac de colectare a prafului și cu un furtun pentru conectarea la aspirator.

În plus, sistemul de extracție a prafului are un control al puterii de aspirație , aceasta fiind o caracteristică rară în aceste dispozitive. Pentru a evacua mai bine praful, în dispozitiv sunt utilizate hârtii abrazive cu găuri , este o soluție mult mai bună decât evacuarea  numai cu marginile.

Funcția de control al turației motorului vă permite să reglați viteza de rotație a discului . În plus, dispozitivul are un sistem de pornire lină , datorită acestei soluții dispozitivul nu pornește imediat cu viteză maximă.

Mânerele ergonomice acoperite cu un strat de cauciuc anti-alunecare , sporesc confortul și precizia la lucrul cu dispozitivul. Un avantaj suplimentar al mașinii de șlefuit este dimensiunea mică, ceea ce facilitează foarte mult transportul și depozitarea.

KD1548

S-ar putea sa-ti placa

aparate de sudura
poti beneficia  de transport gratuit