www.cel.ro
Mixer electric 2400W MXM24-2

Mixer electric 2400W MXM24-2

349,00 RON
cu TVA

INDEX: MXM24-2

Producator: MAX

Cantitate
produs in STOC FURNIZOR . Va rugam sa ne contactati pentru comanda.


Date tehnice

alimentare - 230V ~ 50Hz
putere - 2400W
rotatii - 220-450rpm / 350-700rpm
filet - M12
Controlul rotatiei - 5 niveluri
Numărul de palete - 2
Diametrul mixerului - 120mm

Informații despre produs:

Mixerul MXM24-2  este un   dispozitiv de înaltă calitate , care va facilita și accelera lucrările de construcție și renovare. Designul  ergonomic  și utilizarea materialelor extrem de  durabile  asigură funcționarea pe termen lung și funcționarea fără probleme a dispozitivului.

Inima dispozitivului este un motor de  2400W , datorită căruia se poate descurca cu ușurință orice tip de vopsea, mortar de construcție, beton, lipici etc.

Un mâner bine profilat  asigură siguranța și confortul muncii, iar întrerupătorul plasat în acesta asigură o pornire ușoară și rapidă a dispozitivului.

Două trepte de viteză  și o  reglare în 5 trepte vă  vor permite să alegeți mixerul de putere optim, astfel încât să le putem folosi pentru a pregăti multe materiale.

Două vârfuri diferite de amestecare a  spori și mai mult mixere utilitare:  prima  ne va permite să pregătească toate  mortar și adezivi , în timp ce  a doua  datorită designului permite pentru aerisire adecvată buna  vopsele mix, lacuri, rășini , etc .

Malaxoarele  sunt instalate folosind un filet puternic M12 standard  , ceea ce va face achiziționarea mixerelor ușor și nu costisitoare la o dată ulterioară.

MXM24-2

S-ar putea sa-ti placa

aparate de sudura
poti beneficia  de transport gratuit