www.cel.ro
Ciocan rotopercutor SDS+ 2200W AL2415

Ciocan rotopercutor SDS+ 2200W AL2415

299,00 RON
cu TVA

INDEX: AL2415

Producator: AL-FA

Cantitate

Date tehnice:

Alimentare - 230V ~ 50Hz
Putere - 2200W
Rotatii - 0-1100rpm
Diametrul de foraj - 26mm / 30mm (beton / lemn)
Energie - 3.0J
Controlul vitezei - dreapta stanga
Mandrină de foraj - SDS +

Informații 

Ciocanul rotopercutor rotativ ALFA are un motor puternic de 2000W. Dispozitivul oferit este un produs care își găsește aplicația atât la renovări acasă, cât și la lucrări mai grele legate de construcții. Dispozitivul are 3 moduri de funcționare: primul mod este foraj cu ciocan, care este util la găurirea găurilor în beton, al doilea mod este așa-numitul Blocare de impact pentru înșurubare sau găurire și al treilea mod. blocare de rotație pentru lucrări de foraj. 

Schimbarea modurilor de operare se face printr-un buton în trei etape cu blocare, ceea ce îl face rapid și intuitiv. Designul special al dispozitivului limitează transmiterea vibrațiilor catre operator.


Un avantaj suplimentar este utilizarea unui nou ambreiaj de siguranță CTC amplasat pe axa fusului. Oferă protecție atunci când burghiul sau dalta se blochează în piesa de prelucrat.  Această soluție protejează motorul de avarie și, mai ales, protejează operatorul de răni. 

Ciocanul rotativ folosește, de asemenea, un control potențiometric al vitezei situat în comutator, un comutator de rotație stânga / dreapta și standardul SDS +. .

 GRATUIT, o mandrina cu auto-strângere care permite trecerea de la SDS +  la prinderea de burghie obișnuite cu un diametru de 2-13 mm!

AL2415

S-ar putea sa-ti placa

aparate de sudura
poti beneficia  de transport gratuit