www.cel.ro
Exhaustor pentru rumegus , 0.55 Kw , KP8786

Exhaustor pentru rumegus , 0.55 Kw , KP8786

654,00 RON
cu TVA

INDEX:KP8786

Producator:BASS

Greutate: 28 kg

Cantitate
produs in STOC FURNIZOR . Va rugam sa ne contactati pentru comanda.


DATE TEHNICE

 

Tensiune: 230V / 50Hz

Putere de funcționare continuă: 0,55 kW

Putere maximă: 0,75kW

Nivel de zgomot: Lwa 83dB, Lpa 78dB

 

 

 AVANTAJE:

Durată de viață mai lungă a mașinilor pentru prelucrarea lemnului, curățenie la locul de muncă: exhaustorul  va reduce la minimum impactul distructiv al prafului generat atunci când se lucrează cu lemn la mașinile de dulgherie și va asigura un loc de muncă curat. Aschiile și rumegușul vor fi aspirate într-o pungă nețesută, asigurând un aspect curat al locului dvs. de muncă.

 

 

Calitate sporită a muncii: o vedere clară a piesei de prelucrat este la fel de importantă pentru rindeluirea precisă, slefuirea sau tăierea, precum si condiții de lucru sănătoase într-un atelier de tâmplărie.

 

Compatibilitate cu mașinile de tâmplărie: datorită furtunului flexibil cu adaptor, acest dispozitiv de absorbție a rumegușului funcționează cu majoritatea mașinilor de tâmplărie disponibile pe piață.

 

Manopera de înaltă calitate: acest absorbant de așchii și rumeguș este echipat cu componente de cea mai bună calitate și un motor performant pentru a asigura o funcționare eficientă.

 

Ușor de utilizat: construcția ușoară pe roți asigură transportul facil al dispozitivului. În partea din față a bazei metalice există plăcuțe antivibrații din cauciuc.

KP8786

S-ar putea sa-ti placa

aparate de sudura
poti beneficia  de transport gratuit