www.cel.ro
Macara electrica 400/800kg HJ207

Macara electrica 400/800kg HJ207

880,00 RON
cu TVA

INDEX:HJ207

Producator: EUROCRAFT

Cantitate
produs in STOC FURNIZOR . Va rugam sa ne contactati pentru comanda.


Date tehnice:

Alimentare - 230V ~ 50Hz
Putere - 2000W
Capacitate - 400 kg / 800 kg
Interval ridicare - 12m / 6m
Lungimea cablului - 12m
Diametrul cablului - 5mm
Viteza de ridicare - 10/5 m / min

Informații 

Troliu electric este un dispozitiv indispensabil în orice atelier, garaj , precum și în depozite și șantiere. Dispozitivul permite ridicarea sigură și ușoară a greutății corespunzătoare modelului dat. Troliu poate fi utilizat oriunde avem acces la electricitate și un punct solid de montare pentru dispozitiv.

Inima troliului este un motor de inducție eficient, cu o putere maximă de 2000W. Datorită utilizării de materiale de înaltă calitate pentru producerea de angrenaje și motor, primiți un produs cu o fiabilitate ridicată și asigurând siguranță atât pentru sarcina ridicată, cât și pentru persoana care operează. Troliu are un comutator de siguranță care împiedică înfășurarea prea mult a frânghiei și frâne de siguranță special adaptate care opresc frânghia în poziția sa curentă în caz de avarie . Telecomanda inclusă are un condensator de pornire și o protecție împotriva utilizării accidentale. Pentru a asigura siguranță maximă, butoanele de actionare a macaralei nu se blochează în poziția pornit.

Întregul dispozitiv a fost încorporat într-o carcasă metalică vopsită cu un strat protector, care îi asigură durabilitatea și rezistența la condițiile dure în care dispozitivul poate funcționa. Troliu din constructie este echipat cu un cablu de 12m pe tambur, care, poate fi înlocuită cu ușurință în caz de uzură sau înlocuită cu una mai lungă în funcție de nevoile utilizatorului.  Troliu are un cârlig solid cu protecție pentru a preveni eliberarea accidentală a sarcinii.

Dispozitivul are capacitatea de a ridica sarcinile cu două valori maxime:

I - Lucrul pe un singur cablu - Greutatea pe care o poate ridica mașina este mai mică, dar lungimea frânării și viteza de retragere sunt de 2 ori mai mari.

II - Lucrul cu un cablu dublu folosind un scripete - Greutatea pe care mașina o poate ridica este mai mare, dar lungimea și viteza de tragere a cablului sunt de 2 ori mai mici. 

HJ207

S-ar putea sa-ti placa

aparate de sudura
poti beneficia  de transport gratuit