Buletin informativ

inregistreaza-te pentru buletin informativ

Inregistrează-te si benefeciezi de noile oferte sau lista de produse actualizată
 • Troliu ridicare cu...

  295,00 RON

  Troliul KD1117  KRAFT & DELE  este un dispozitiv portabil care funcționează manual folosind un lanț. Dispozitivul este destinat utilizării în fabrici,  ferme, șantiere de construcții, cheiuri, depozite și pentru încărcarea mărfurilor.

  Dispozitivull este ideal pentru efectuarea lucrărilor de ridicare în aer liber și în locuri fără acces la energie electrică.

  Troliul poate fi atașat la orice tip de cărucior și utilizat ca dispozitiv de tracțiune portabil.

  Dispozitivul este echipat cu un sistem de frânare echipat cu discuri de ambreiaj, permițând o funcționare sigură la sarcină suportată

 • Troliu Electric Macara...

  464,00 RON

  KD1524  este ideal pentru ateliere și șantiere de construcții. Troliu electric este destinat pentru ridicarea și coborârea în condiții de siguranță de obiecte grele, cum ar fi materiale de construcții, echipamente, motoare, etc

  Troliu electric al companie Kraft & Dele este un instrument în care o atenție deosebită a fost acordată acordată componentelor de înaltă calitate.

   

 • Troliu electric 500 Kg...

  670,00 RON

  KD1525  este ideal pentru ateliere și șantiere de construcții. Troliu electric este destinat pentru ridicarea și coborârea în condiții de siguranță de obiecte grele, cum ar fi materiale de construcții, echipamente, motoare, etc

  Troliu electric al companie Kraft & Dele este un instrument în care o atenție deosebită a fost acordată acordată componentelor de înaltă calitate.

 • Troliu Electric 12V cu...

  559,00 RON

  Troliu cu cablu și alimentare de doar 12V de la KRAFT & DELE cu o capacitate de ridicare de 1361 kg,  este caracterizat prin componente de înaltă calitate. Acest model asigură o muncă sigură în orice loc. Ideal pentru ateliere, șantiere de construcții sau garajul din spate curții .

  Un troliu  electric ,puternic și solid, alimentat doar de 12V, este, de asemenea, ideal pentru crossover-uri și quad-uri de teren . Dispozitivul va fi util în timpul călătoriilor pe teren accidentat, unde autovehiculul se poate impotmoli.

 • Troliu Electric 8000...

  1.299,00 RON

  Troliu cu cablu și alimentare de doar 12V de la KRAFT & DELE cu o capacitate de ridicare de 3629kg,  este caracterizat prin componente de înaltă calitate. Acest model asigură o muncă sigură în orice loc. Ideal pentru ateliere, șantiere de construcții , ridicarea autoturismelor pe platformă.

  Un troliu  electric ,puternic și solid, alimentat doar de 12V, este, de asemenea, ideal pentru și pentru vehiculele off-road . Dispozitivul va fi util în timpul călătoriilor pe teren accidentat, unde autovehiculul se poate impotmoli.

 • Troliu Electric 9500...

  1.599,00 RON

  Un troliu profesional Kraft & Dele cu o capacitate maximă de ridicare de 4.3T. O astfel de capacitate de ridicare permite utilizarea în condiții extreme, în teren, pentru tractarea autoturismelor, a cvadruplurilor, tractarea vehiculelor pe remorci și în caz de accidente de mașină.

  Troliu este fabricat din materiale de înaltă calitate , nu este o jucărie din plastic, fapt dovedit de greutatea sa. Carcasa metalică a fost acoperită cu un strat de protecție special, rezistent la umiditate și alte impurități.

  Cablul de oțel cu diametrul de 8,3 mm folosit este foarte durabil și poate suporta o greutate de până la 4.300 kg . Ambreiajul de nouă generație vă permite să deconectați carligul fără sa fie nevoie să porniti dispozitivul

 • Troliu cu lant 2T KD1116

  199,00 RON

  Macaraua cu lanț pentru  ridicare  KRAFT & DELE  este un dispozitiv portabil

  destinat utilizării în fabrici, ferme, șantiere de construcții, cheiuri, depozite și pentru încărcarea mărfurilor. 

  Aparatul este ideal pentru efectuarea lucrărilor de ridicare în aer liber și în locuri fără acces la energie electrică.

   

 • Troliu electric 800kg...

  819,00 RON

  Ideal pentru ateliere mici și șantiere de construcții.

  Troliul este proiectat pentru ridicarea și coborârea în siguranță a obiectelor grele, cum ar fi motoarele, materialele de construcție, sculele grele etc.

 • Vinci manual cu...

  89,00 RON

  Vinci manual cu manivela  450KG KD1120

  Troliul cu cablu si manivela manuală KD1120 al mărcii poloneze KRAFT & DELE este utilizat pentru transportul încărcăturilor in plan orizontal.

 • Troliu cu cablu si...

  129,00 RON

  Troliu cu cablu si manivela 1200 KG KD1122

  Troliul cu cablu si manivela  KD1122 al mărcii poloneze KRAFT & DELE este utilizat pentru transportul încărcăturilor in plan orizontal.

 • Macara atelier auto 2T...

  1.145,00 RON

  Platformă de lucru (macara) pentru motoare

  Model: KD320

  Capacitate: 2000 kg

  Greutate: 80 kg

 • Winch - Troliu...

  1.699,00 RON

  Winch - troliu electric

  COD: KD1565

  Tensiuni de alimentare: 12V

  Capacitate maximă de ridicare: 5400kg (12000LBS)

  Greutate: 45 kg

 • Troliu manual cu cablu...

  68,00 RON

  Troliu manual KD1118

  Mecanism cu clichet

  Tragere maximă: 2000 kg

  Diametrul coardei: 4mm

  Greutate: 3kg

 • TROLIU MANUAL CU CABLU...

  97,00 RON

  Troliu manual KD1119

  Mecanism cu clichet

  Tragere maximă:4000 kg

  Diametrul coardei: 4mm

  Greutate: 4kg

 • Troliu manual cu...

  121,00 RON

  Cod: KD1121

  troliu manual 900kg

  Dispozitiv de tractare ieftin ,fiabil si de incredere

  Calitate garantata marca Kraft&Dele